Home

Lembe Rubeni graafikanäitus “Mitte midagi”.

TYPA galeriis 08.09.2021 – 03.10.2021,

galerii avatud K-P kell 12-18.

Näituse avamine toimub 07.09.2021 kell 18:00

Eesti graafik Lembe Ruben kirjutab oma näituse kohta: “Arvo Pärt avaldas mulle unenäos täiusliku terviku loomise saladuse. Täiuslik teos tekib muusikas nootide ärajätmise tulemusel. Tervik kujuneb pausidest rütmide vahel aga ka ärajäänud kihtidest, sõrendatud struktuurist – jäävad vaid vihjed. Nagu kulunud pitskardin – me tajume mustri järgnevust, kuigi ei näe puuduvaid kohti. Me tajume midagi, mida ei ole. Struktuuritaju meie peas taastab puuduvad noodid (mustrid). Loomine on resoneeruvate tasandite kohtumine – loov vaim ja elunähtus, mis inspiratsiooni vallandab. Erinevad vaatenurgad moodustavad erineva tihedusega uusi mustreid. Tervik tekib tänu tühjusele.”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s