Home

Heraldeelma

Eesti Vabagraafikute Ühenduse poolt valiti AASTA GRAAFIKUKS 2014. aasta loomingulise tegevuse eest Herald Eelma seoses väljapaistvate graafikanäituste eest Kunstihoone ja Vabaduse galeriides laureaadi 80. juubeliaastal. Alates 1999. aastast on Aasta Graafikuks valitud Kai Kuusing, Leonhard Lapin, Evi Tihemets, Benjamin Vasserman, Silvi Liiva, Vive Tolli, Inga Heamägi, Ülle Marks, Tõnis Vint, Sirje Eelma, Vello Vinn, Marje Üksine, Avo Keerend, Kelli Valk, Toomas Kuusing.

Herald Eelma on Tallinna V graafikatriennaali peapreemia laureaat, 1995–2000 on olnud Eesti Kunstiakadeemia professor, joonistuse õppetooli juht, 1981 ja 1986 Kristjan Raua nim. aastapreemia laureaat, 1999 Valgetähe IV klassi teenetemärk. Ta on pälvinud üle 20 kodumaise ja rahvusvahelise kunstipreemia vabagraafika ja illustratsiooni vallas.

Palju õnne!!

Eesti Vabagraafikute Ühendus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s