Home

Heraldeelma

Eesti Vabagraafikute Ühenduse poolt valiti AASTA GRAAFIKUKS 2014. aasta loomingulise tegevuse eest Herald Eelma seoses väljapaistvate graafikanäituste eest Kunstihoone ja Vabaduse galeriides laureaadi 80. juubeliaastal. Alates 1999. aastast on Aasta Graafikuks valitud Kai Kuusing, Leonhard Lapin, Evi Tihemets, Benjamin Vasserman, Silvi Liiva, Vive Tolli, Inga Heamägi, Ülle Marks, Tõnis Vint, Sirje Eelma, Vello Vinn, Marje Üksine, Avo Keerend, Kelli Valk, Toomas Kuusing.

Herald Eelma on Tallinna V graafikatriennaali peapreemia laureaat, 1995–2000 on olnud Eesti Kunstiakadeemia professor, joonistuse õppetooli juht, 1981 ja 1986 Kristjan Raua nim. aastapreemia laureaat, 1999 Valgetähe IV klassi teenetemärk. Ta on pälvinud üle 20 kodumaise ja rahvusvahelise kunstipreemia vabagraafika ja illustratsiooni vallas.

Palju õnne!!

Eesti Vabagraafikute Ühendus

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s