Home

Tallinna IV joonistustriennaali näitus

DIALOOG

Kullo galeriis (Kuninga 6, Tallinn)

22.VIII—8.IX 2012

Avamine 22.VIII kell 16.

Osalevad: ANNEMIE BOGAERTS (Holland), NICOLAS BOLDYCH (Belgia), Herald Eelma, STASYS EIDRIGEVICIUS (Poola), LIZZIE FISH (Inglismaa), Mikk Freiberg, EUGENIA GORTCHAKOVA (Saksamaa), VALGERDUR HAUKSDOTTIR (Island), Inga Heamägi, PIRKKO HOLM (Soome), EERO IJAVOINEN, HELENA JUNTTILA (Soome), VIRGE JÕEKALDA, AIME JÜRJO, IRENA KECKES (Uus-Meremaa), KAILI-ANGELA KONNO, IVAR KURVITS, MARIA KVIKLIS (Venemaa), Priit Kõiv, HEIKKI LEIS, ADO LILL, TÕNIS LUIK, URMAS LUURE, MONICA MEIUS, Misha Matvejev (Venemaa), LEILI MUUGA, ANNA LIHHODEDOVA, Enno Ootsing, KADRI PLOOM, JUHA-PEKKA POHJALAINEN (Soome), VICTORIA PITIRIMOVA (Venemaa), SERGEI PŠIZOV (Venemaa), Kaisa Puustak, Andrus Rõuk, Reti Saks, Feliks Sarv, SLAVA SEMERIKOV, WALID SITI (USA / Iraak), ASYA SUKMANOVA (Venemaa), Kuzja Zverjev, VIVE TOLLI, Kelli Valk, MART VALMET, Maara Vint.

Kuraatorid: Inga Heamägi ja Loit Jõekalda.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s