Home

Tallinna IV joonistustriennaali näitus

DIALOOG

Kullo galeriis (Kuninga 6, Tallinn)

22.VIII—8.IX 2012

Avamine 22.VIII kell 16.

Osalevad: ANNEMIE BOGAERTS (Holland), NICOLAS BOLDYCH (Belgia), Herald Eelma, STASYS EIDRIGEVICIUS (Poola), LIZZIE FISH (Inglismaa), Mikk Freiberg, EUGENIA GORTCHAKOVA (Saksamaa), VALGERDUR HAUKSDOTTIR (Island), Inga Heamägi, PIRKKO HOLM (Soome), EERO IJAVOINEN, HELENA JUNTTILA (Soome), VIRGE JÕEKALDA, AIME JÜRJO, IRENA KECKES (Uus-Meremaa), KAILI-ANGELA KONNO, IVAR KURVITS, MARIA KVIKLIS (Venemaa), Priit Kõiv, HEIKKI LEIS, ADO LILL, TÕNIS LUIK, URMAS LUURE, MONICA MEIUS, Misha Matvejev (Venemaa), LEILI MUUGA, ANNA LIHHODEDOVA, Enno Ootsing, KADRI PLOOM, JUHA-PEKKA POHJALAINEN (Soome), VICTORIA PITIRIMOVA (Venemaa), SERGEI PŠIZOV (Venemaa), Kaisa Puustak, Andrus Rõuk, Reti Saks, Feliks Sarv, SLAVA SEMERIKOV, WALID SITI (USA / Iraak), ASYA SUKMANOVA (Venemaa), Kuzja Zverjev, VIVE TOLLI, Kelli Valk, MART VALMET, Maara Vint.

Kuraatorid: Inga Heamägi ja Loit Jõekalda.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s